- lämmintä, kostean hiostavaa

- asfalttipinta

- häiriötekijöinä jonkin matkan päästä ajavia autoja, mopolla ajoa harjoitteleva nainen sekä sivussa seisova tuttu ihminen

- harjoiteltiin luoksetuloa ja seisomista seuraamisen yhteydessä

- Seisominen seuraamisen yhteydessä: Seuraaminen oli vähän häsläämistä, enemmänkin koiralle juttelua niin, että se kulki vierellä pitäen kontaktia. Käskyn kuultuaan pysähtyminen oli vähän hidasta ja parilla kertaa käsky täytyi toistaa. Kun pysähtyi, ei liikkunut yhtään, vähän käänteli päätään. Koiran vierelle palattuani jatkettiin matkaa "seuraten" vielä n.10m (alun "seuraamis"osuus myös 10m). Palkkaus vasta sen jälkeen, välillä jo siinä vaiheessa kun palasi seisovan koiran viereen. Pysähtymisen täytyy tapahtua nopeammin. 

- Luoksetulo: Jäi ok istumaan paikoilleen. Täytyi kuitenkin sanoa käsky erittäin selkeästi varmuuden vuoksi. Tuli heti ensimmäisellä kutsulla eteen. Yhdellä kerralla täytyi houkutella vähän lähemmäs jolloin törmäsi. Meni käskystä ja pienellä käden liikkeellä sivulle suoraan perusasentoon. Eteentuloa täytyy vielä harjoitella. Myös paikalleen jäänti voisi olla vielä parempi.